• Professionel erhvervs rengøring
  • Høj kvalitet og tilfredse kunder
  • Afhentning af inventar

Byggeplads rengøring

Rengøring på byggepladser har været vores primære arbejdsopgaver fra starten af, vi har derfor en god portion erfaring når det gælder rengøring på byggepladser. Nordhavn byggeprojektet og senest Falkoner Centeret på Frederiksberg, er de projekter vi har i vores portefølje.
Vi sætter en dyd i at overholde sikkerhedskravene og holde os ajour med de seneste reguleringer fra sikkerhedstilsynet. Med Slutrengøring sørger vi for effektiv udførelse, så der ikke forekommer forsinkelser med byggeprojektet.

Ejendomsforening rengøring

Hos forskellige ejendomsforeninger og bygningskomplekser har vi stået for rengøring af gården og i opgangene, hvor vi har været hos Eye Co. Ejendomme ApS og Aga Gruppen. Hos ejendomsforeninger har vi som regel et længerevarende samarbejde, hvor vi alt efter aftale rengøring af diverse områder i foreningen, opgange, kælder og baggård.

Afhentning af inventar

Med vores primære arbejdsopgaver der ligger på byggepladser i hovedstadsområdet, så tilbyder vi at afhente inventar fra bygninger der skal renoveres eller rives ned. Ønskes der afhentning af inventar, aftales dette på skrift.